Η Δέσποινα Βανδή φοράει KΛRKΛLIS DIAMONDS στο J2US #4

Για ένα ακόμα Σάββατο βράδυ η Δέσποινα Βανδή ήταν στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού σόου J2US!

Μόνιμα η KΛRKΛLIS DIAMONDS επιλέγει κοσμήματα ειδικά για εκείνη και παρακάτω μπορούμε να δούμε τα μοντέλα της τέταρτης εμφάνισης.

Όπως βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία η Δέσποινα Βανδή επέλεξε στρογγυλά χρυσά σκουλαρίκια Κ18 με διαμάντια, ακτινωτά, ασύμμετρα περιμετρικά, ελαφρά κοσμήματα, πολύτιμα και λαμπερά. (Δείτε το μοντέλο εδώ)




Ανάμεσα στα δαχτυλίδια που πλαισίωσαν τα σκουλαρίκια ήταν το μοντέλο με το κίτρινο χρυσό χρώμα και τον σταυρό.  Το μοντέλο ξεκινά με κίτρινο χρυσό, διαγράφει ένα κύκλο με μαύρα διαμάντια και σχηματίζει ένα σταυρό με λευκά μπριγιάντ. Είναι μια ιδιαίτερη επιλογή, πέρα από την αντικειμενική ποιότητα του. (Δείτε το μοντέλο εδώ)

Το δεύτερο από τα τρία δαχτυλίδια είχε λευκό χρώμα χρυσού Κ18, τετράγωνο με λείες στρογγυλεμένες γωνίες. Περιλαμβάνει μικρά διαμάντια περιμετρικά και μεγαλύτερα διαμάντια στο κέντρο. Διακρίνεται για το εξαιρετικό σύγχρονο σχέδιό του σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και την υψηλή αξία του. (Δείτε το μοντέλο εδώ)



Το τρίτο και τελευταίο δαχτυλίδι της βραδιάς ήταν και αυτό από λευκό χρυσό, με μία λεπτή διπλή γραμμή χρυσού και δύο διπλές σειρές μικρών μαύρων και λευκών διαμαντιών. Ξανά βλέπουμε επιλογές κυρίως σύγχρονου κοσμήματος και λιγότερο του λεγόμενο παραδοσιακού. (Δείτε το μοντέλο εδώ)




Δείτε όλη τη συλλογή των δαχτυλιδιών της Karkalis Diamonds Collection εδώ!

Μείνετε μαζί μας!